Overslaan en naar de inhoud gaan
meisje, bellen blazen, op buik in het gras

Speelplein Mut de Muis - Rijmenam

Tijdens de zomervakantie kunnen kinderen van 4 tot 14 jaar zich uitleven op speelplein Mut de Muis. 8 weken lang, elke werkdag. 
De animators zijn helden in het bedenken van spelletjes en sport- en crea-activiteiten. 
Er is veel ruimte om buiten te spelen. Is het weer bar slecht? Ook binnen is er genoeg plaats voor verschillende activiteiten.

Vanuit Mechelen voorzien we begeleid busvervoer.
Opgelet! Enkel wie vooraf gereserveerd en betaald heeft kan naar het speelplein en met de bus meerijden.

Kom je met eigen vervoer? Vanaf 7 uur is er opvang op het speelplein. 's Avonds kunnen de deelnemers tot 19 uur in de opvang op het speelplein blijven.
Deze opvang op het speelplein is in de prijs begrepen.
Elke deelnemer moet van 9 tot 16.30 uur op het speelplein aanwezig zijn.

Breng je lunchpakket en een drinkbus mee. Je drinkbus kan je op het speelplein (bij)vullen. In de voormiddag houden we pauze om het tussendoortje op te peuzelen dat je zelf meebrengt.
Als afsluiter van de dag krijgt ieder kind een 4-uurtje.
 
Extra informatie over de deelnemersprijs
- Het 3de kind uit hetzelfde gezin dat samen met broers/zussen met de bus naar het speelplein gaat, betaalt 6,50 euro (basisprijs) of 2 euro (lid De VoorZorg).
- Deelnemersprijs eigen vervoer: 9,50 euro (basisprijs) of 3 euro (ledenprijs).
- Het 3de kind uit hetzelfde gezin dat samen met broers/zussen met eigen vervoer naar het speelplein gaat, betaalt 4,75 euro (basisprijs) of 1,50 euro (lid De VoorZorg).
- Het 4de kind uit hetzelfde gezin gaat gratis naar het speelplein samen met 3 broers en/of zussen. Ook voor het 4de kind uit het gezin moet je een plaats op het speelplein en eventueel de bus reserveren.