Overslaan en naar de inhoud gaan
Luchtbeeld Floreal La Roche-en-Ardenne met zwembad

Ontdek de Belgische Ardennen

Ontdek de echte Ardennen in Floreal La Roche-en-Ardenne

Floreal La Roche-en-Ardenne

Breng een aangename en actieve vakantie door met familie of vrienden in het vakantiepark van La Roche-en-Ardenne, gelegen aan de oevers van de Ourthe tussen Marche-en-Famenne en Houffalize. Dit typische Ardeense vakantiepark biedt tal van activiteiten in de prachtige natuur. Het domein van Floreal La Roche-en-Ardenne strekt zich uit over 4 hectaren, langs de oevers van de Ourthe. Het bevindt zich op minder dan 800 meter van het centrum van het kleine stadje La Roche-en-Ardenne, waarvan het toeristische belang zeer groot is. Door optimaal gebruik te maken van de schitterende omgeving, biedt het domein tal van gratis activiteiten in de buitenlucht, zoals minigolf, een zwembad (juli en augustus), petanque, multisporten, en meerdere speeltuinen in functie van de leeftijd van de kinderen. 

Accommodatie 

Het “kasteel” telt 76 hotelkamers (waarvan 4 uitgerust voor andersvaliden). Elke kamer beschikt over 1 tot 4 bedden, mini koelkast, LCD TV, telefoon, gratis internettoegang. De badkamer bestaat uit een WC, lavabo, douche en haardroger. 

De zuidelijk georiënteerde studio’s en appartementen geven uit op het park en de rivier, waardoor u volop kan genieten van de stilte en de omgeving. Deze formule is ideaal voor vakanties onder vrienden of met familie. 

Inbegrepen: 

  • 1 nacht, 2 dagen in hotelkamer, studio of appartement (tarieven kan u terugvinden op de website van Floreal Holidays. De ledenkorting blijft van toepassing). 

Weekendtarieven 

Hotelkamer met ontbijt of halfpension: 

  • Laagseizoen vanaf € 46,00 of 64,00/ persoon 

  • Tussenseizoen vanaf € 49,00 of € 65,00/ persoon 

  • Hoogseizoen vanaf € 54,00 of € 72,00/ persoon 

Kortingstarieven

  • Lid De VoorZorg: 10% korting op logement
  • Lid De VoorZorg en ABVV: 13% korting op logement
  • Lid De VoorZorg en Algemene Centrale: 27% korting op logement
    • Op vertoon van aansluitingsnummer mutualiteit