Overslaan en naar de inhoud gaan

Over Trekeropuit

Bewust. Betaalbaar. Betrouwbaar.

KWALITATIEF EN RUIM AANBOD OP MAAT

Een fantastisch dagje er tussenuit, een actieve midweek of 10 dagen genieten? In groep, met z’n 2 of lekker alleen. Actief, heerlijk niets doen, helend voor jouw gezondheid en zo veel meer. In binnen- en buitenland. Hier vind je het allemaal. Het innovatieve ‘Trekeropuit’-team zoekt altijd de beste vakanties. Met een originele en verrassende insteek die het verschil maakt. Beleving staat centraal.

SCHERPE PRIJZEN

Ben je lid van De VoorZorg provincie Antwerpen? Dan krijg je er bij elke boeking een korting van zo’n 20 % bovenop, tot wel 1000 euro per jaar! Een vakantie zoeken via trekeropuit.be is voor jou dus nog voordeliger. Wil je ook graag genieten van deze voordelen? Word snel en eenvoudig lid van De VoorZorg.

TREKEROPUIT.BE WEET RAAD

Voor de eerste keer met jouw baby op reis? Vragen over jouw reisverzekering? Op zoek naar hulpmiddelen die jouw ideale vakantie nog aangenamer maken? Op trekeropuit.be vind je tips en tricks.

VOOR IEDEREEN

Trekeropuit.be is er voor iedereen. Kinderen, volwassenen, plussers en gezinnen. Met of zonder een beperking. Dankzij onze ervaren partners vind je vast een vakantie op maat. Van de praktische organisatie hoef je je alvast niets aan te trekken. Dat doen onze partners voor jou.

S-Plus vzw, S-Sport // Recreas vzw, VIVA-SVV vzw, VFG vzw, JOETZ vzw en De toekomst vzw werken samen met De VoorZorg aan één Wereld van Vrije Tijd. Voor vrouwen, plussers, kinderen, jongeren en mensen met een handicap.